Kas mēs esam? Biežāk uzdotie jautājumi par Sungo.lv

Par mums

10 Biežāk uzdotie jautājumi par SunGo.lv

1. Kas mēs esam? 

Mēs esam uzņēmums ar sertificētu profesionālo cilvēku komandu, piedāvājam enerģijas risinājumus privātpersonām un uzņēmumiem. Sākot nelielu vasaras mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem, jebkādos mērogos.

2. Vai Jūs palidzat ar valsts atbalstu saules paneļu uzstadišanu?

Jā, mes palidzam Jums ikvienā soli, kas ar to saistīts. Jūsu vieta, arī izdaram piesakoties valsts atbalstam saules paneļu uzstadīšanā.

3. Kas ir AllBlack saules paneļi?

Tie ir monokristāliskie saules paneļi, kuriem ir elegants, melns dizains. Līdz ar to, tie, ļoti neuzkrītoši ieklaujās privātmājas kopejā ainavā.

4. Vai uzstādāt ari saules paneļus, kas silda ūdeni?

Ja runa ir par saules kolektoriem- tie ir atšķirīgi no saules paneļiem, tos mes neuzstādām.

5. Kādi inventori pie Jums pieejami?

Saviem klientiem uzstādām Growatt strāvas inventorus. Kapec tāda izvele? Tiem ir 10 gadu garantija, tie nāk no stabila, droša ražotāja, pierādijuši sevi kvalitātē, kā arī tiem ir pieejama tālvadības klientu servisa funkcija, saslēdzoties ar wifi.

6. Cik ilgā laikā uzstādīsiet saules paneļus privātmajai?

Sākotnēji tiek noslegts līgums, atkarībā pēc kopējās noslodzes, 1-2 menešu laikā. Precīzākus uzstādīšanas datumus, būs norāditajā ligumā.

7. Vai uzstādat saules paneļus uzņēmumiem priekš biznesa?

To daram jau labu laiku, palīdzēsim Jūsu biznesam ar prieku!

 

8. Kā izskatās sadarbība ar mums, uzstādot saules parku?

  1. Konsultācija. Mūsu eksperts novērtēs Jūsu īpašuma potenciālu saules parka izbūvei un izstrādās ražīguma simulāciju. Balstoties uz aprēķiniem, Jums piedāvās iespējamos sadarbības plānus un varēsiet izvēlēties Jums piemērotāko. Šie sadarbības plāni var būt gan pilna spektra – no A līdz Z uzstādīšanā – gan atsevišķos posmos, piemēram, finansēšanā, projektēšanā, uzstādīšanā, būvuzraudzībā. Palīdzam ar finansējuma piesaisti, kā arī ir dažādas sadarbības iespējas, kurās daļēji vai pilnībā finansējam parka izveidi – galējo lēmumu pēc visas informācijas sagatavošanas no mūsu puses pieņemat Jūs, balstoties uz to, kas Jums pašiem būtu labākais risinājums.
  2. Līguma slēgšana. Noformējam oficiālu, caurspīdīgu vienošanos par sadarbības modeli, nosacījumiem un garantijām no mūsu puses. Ilgtermiņa projektiem ir svarīgi izvēlēties stabilu, drošu uzņēmumu, un to arī nodrošinām. Piedāvājam arī apdrošināšanu uzstādīšanas laikā (par to uzzināsiet vairāk sarunas laikā ar ekspertu).
  3. Projektēšana. Sagatavošanās uzstādīšanai – nokārtojam nepieciešamo dokumentāciju, izveidojam projektu, nokārtojam finansējuma jautājumus. Tā, kā līgumā esam norunājuši, tā arī iesaistāmies Jūsu saules parka sagatavošanās darbos. Mūsu profesionālie projektētāji izveidos precīzāko, efektīvāko parka projektu, las līdz sīkākajam leņķim būs izstrādāts, lai Jums nestu lielāko peļņu no ieguldītā.
  4. Uzstādīšana. Ar mūsu sertificēto montieru brigādēm veicam saules parka uzstādīšanu, izmantojot augstākās kvalitātes saules paneļus un stiprinājumus. Ievērojam visas valstī noteiktās augstākās prasības par parka drošību. Kad parks izbūvēts, veicam nepieciešamo testēšanu un nododam ekspluatācijā. Jums katrā brīdī esam pieejami, lai izskaidrotu, kurā posmā esam, kas šajā posmā ir svarīgi, un kādi ir termiņi.

9. Kur var pieteikties konsultācijai par saules paneļu uzstādīšanu?

Uzrakstiet pieteikumu, konsultants sazināsies ar Jums

Dalies ar:

LV
Call Now Button
0